Publicacions

El Cercle del Liceu ha publicat diferents llibres en els quals es fa referència al patrimoni artístic que es pot trobar a les seves dependències.

El Cercle del Liceu. Història, Art, Cultura
Francesc Fontbona, Roger Alier i Joan Bassegoda i Nonell.

Un dels més importants i de recent publicació: El Cercle del Liceu. Història, Art, Cultura. Una obra el·laborada i coordinada per Francesc Fontbona.

Està dividit en cinc grans apartats cadascun escrit per un autor de gran prestigi en la seva especialitat, que a més, és soci de l'entitat: La història del Cercle, a càrrec d'Eduard Escartín; L'estudi de la seva estructura arquitectònica i orígens, per Joan Bassegoda i Nonell; El capítol artístic, pel seu coordinador, Francesc Fontbona; La vida musical, a càrrec de Roger Alier i el Catàleg detallat de pintura i escultura, per Jordi Ribera Bergós. Va ser Editat l'any 1991 per Edicions Catalanes S.A. i es tracta d'una obra amb innombrables fotos de gran qualitat, a càrrec de Ramon Manent, que mostren tots els detalls del Cercle del Liceu.

Júlia, el desig. Ramon Casas
Isabel Coll Mirabent

Amb motiu de l'any Ramon Casas, el Cercle del Liceu va obrir les seves portes per retre homenatge a l'artista, a través de la seva musa i esposa, Júlia Peraire.

L'exposició va congregar obres, la majoria d'elles inèdites, en un espai singular com són els salons del Cercle del Liceu. Aquest catàleg, de la mà de la Dra. Isabel Coll Mirabent, fa un repàs a l'obra de l'artista en profunditat a través de la particular visió de la que va ser la seva musa durant la major part de la seva trajectòria.

Mitjançant aquest catàleg, podran reviure l'exposició i admirar obres mai abans vistes de l'artista.