CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Visita a la exposició
Peter Hujar. Speed of Life
Dimecres, 05 Abril
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Lliga Jove va tenir el plaer de convocar-vos a la visita exclusiva per a socis del Cercle del Liceu de l'exposició Peter Hujar. Speed ​​of Life, que va tenir lloc el passat dimecres 5 de abril a la Fundació Mapfre.

Innocència, experiència, decadència, reinvenció: són alguns dels temes més recurrents en l'obra d'aquest fotògraf nord-americà principalment conegut com a retratista i que avui està considerat una de les ments més creatives del panorama artístic de la postguerra.

Durant tres dècades (finals dels 50 - finals dels 80), Hujar va relatar en imatges episodis clau de la vida creativa novaiorquesa: el Manhattan chic dels anys 60, l'ambient gai de la ciutat després dels disturbis de Stonewall, l'òrbita cultural al voltant de Susan Sontag i David Wojnarowicz, el desafiament d'algunes cultures suburbanes, etc., i sempre en una constant exploració formal i conceptual de les possibilitats del retrat, especialment a través de la representació de diferents estats del cos humà: ferit, adormit , embarassat, adolescent, momificat, resplendent ...

L'exposició, en col·laboració amb la Morgan Library & Museum de Nova York, va presentar aquest particular univers de Hujar en una àmplia selecció d'unes 160 fotografies.