CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
La Sonámbula de Miquel Molina
Dimecres, 28 Febrer 19.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El passat dimecres 28 de febrer a les 19.30h es va dur a terme la presentació del llibre La Somnàmbula de Miquel Molina, periodista i escriptor, on intercanvià opinions sobre la novel·la amb l'escriptora i antropòloga Patricia Soley-Beltran, guanyadora del Anagrama d'assaig.

Miquel Molina és director adjunt de La Vanguardia des del 2013, publica cada diumenge un article d'opinió en la seva secció Blues Urbà, dedicada a les ciutats globals i a la cultura comparada. Abans va ser subdirector i responsable de la secció de Societat. Va treballar també a El Periódico de Catalunya, El Periódico de Aragón y Segre, i el 2010 va rebre al premi al Periodisme No Sexista que concedeix l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

El 2014 va publicar la seva primera novel·la, Una flor del Mal (Destino) i al gener del 2018 s'ha publicat la segona, La Sonámbula (Destino). El 2007 va publicar L'Everest a l'hora punta (Viena), basat en els articles que va escriure des del camp base de l'Everest. El 2014 va coordinar també el llibre Musas de Barcelona (Libros de Vanguardia)