CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
La Sonámbula de Miquel Molina
Dimecres, 28 Febrer 19.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El passat dimecres 28 de febrer a les 19.30h es va dur a terme la presentació del llibre La Somnàmbula de Miquel Molina, periodista i escriptor, on intercanvià opinions sobre la novel·la amb l'escriptora i antropòloga Patricia Soley-Beltran, guanyadora del Anagrama d'assaig.

Miquel Molina és director adjunt de La Vanguardia des del 2013, publica cada diumenge un article d'opinió en la seva secció Blues Urbà, dedicada a les ciutats globals i a la cultura comparada. Abans va ser subdirector i responsable de la secció de Societat. Va treballar també a El Periódico de Catalunya, El Periódico de Aragón y Segre, i el 2010 va rebre al premi al Periodisme No Sexista que concedeix l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

El 2014 va publicar la seva primera novel·la, Una flor del Mal (Destino) i al gener del 2018 s'ha publicat la segona, La Sonámbula (Destino). El 2007 va publicar L'Everest a l'hora punta (Viena), basat en els articles que va escriure des del camp base de l'Everest. El 2014 va coordinar també el llibre Musas de Barcelona (Libros de Vanguardia)
Propers Esdeveniments