CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Curs especialitzat
Els mestres cantaires de Nuremberg
Dimarts, 26 Febrer 19.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El President del Cercle del Liceu, Sr. Francisco Gaudier Fargas i la Comissió de Música van presentar, dimarts passat 26 de febrer, la segona sessió del cicle de conferències Wagner: La maduresa del drama musical, impartit per Miguel Ángel González Barrio, Doctor en Ciències Físiques, professor, investigador i crític musical.

Després del curs sobre L'anell del Nibelungo, en el qual es van explicar les idees fonamentals del drama musical wagnerià, l'objectiu d'aquest curs és examinar l'anomenada producció de maduresa de Wagner.

Els mestres cantaires de Nuremberg és l'única incursió del compositor alemany en el terreny de l'òpera còmica. Però, a més de comèdia, aquesta wagneriana interpretació dels somnis és una reflexió sobre l'art. L'Art deu semblar una improvisació, dissimular la tècnica, els engranatges, les costures; ha de mostrar-se espontani i inevitable com la Naturalesa. Com el seu protagonista, Walther von Stolzing, Wagner acaba assimilant les formes dels mestres, i sap donar-los vida nova i integrar-los a la seva obra.

~ ~ ~ ~ ~ ~ 
Tot el curs:
Socis 75€ - No socis 100€
Només una classe:
Socis 25€ - No socis 35€