CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Ã’peres en Directe
La traviata
Dimecres, 30 Gener 19.45h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El passat dimecrs 30 de gener, el Sr. Llonch, membre de la junta de Govern del Cercle del Liceu, va presentar la retransmissió en directe de La traviata de Giuseppe Verdi des de la Royal Opera House.

La producció de Richard Eyre proporciona l'ambientació perfecta per a l'òpera de Verdi sobre una cortesana que sacrifica tot per amor. Alfredo s'enamora de la cortesana Violetta en la glamurosa societat parisenca, però sota la superfície discorren rerefons més ombrívols que impulsen el desenllaç cap a un tràgic final. 

La riquesa de melodies de l'òpera inclou el famós Brindis i l'exuberant “Sempre allibera”, dos moments que mostren el lirisme de l'òpera italiana en la seva faceta més immediatament atractiva. La producció de Richard Eyre per a The Royal Opera posa en relleu tot el colorit emocional, des del vertiginós descobriment de l'amor a la inevitable conclusió, passant per una dolorosa confrontació. Luxosos decorats i vestits d'època ressalten la realitat d'un emocionant relat basat en la vida real.

Durada aproximada: 3h. 35Mmin.
Música: Giuseppe Verdi
Llibret: Francesco Maria Piave
Director d'escena: Richard Eyre
Dissenys: Bob Crowley

Violetta Valéry    Ermonela Jaho
Alfredo Germont    Charles Castronovo
Giorgio Germont    Plácido Domingo
Annina    Pamela Helen Stephen
Flora Bervoix    Aigul Akhmetshina

Director musical: Antonello Manacorda
Cor: Royal Opera Chorus
Orquestra: Orchestra of the Royal Opera House