CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Visita a l'exposició
Jaume Plensa al MACBA
Divendres, 01 Març 12.00h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El President del Cercle del Liceu, Sr. Francisco Gaudier Fargas, es complau a convocar-los a la visita (exclusiva per a socis del Cercle del Liceu) de l'exposició de Jaume Plensa que tindrà lloc el proper dilluns 18 de febrer a les 18.00h al Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), a càrreg del Sr. Ferran Barenblit, comisari i director del museu.

Les obres de Plensa s’adrecen a la condició mateixa de l’ésser: la seva essència física i espiritual, la consciència de si mateix i del seu passat, els seus codis morals i dogmes i la seva relació amb la natura. El que no podem explicar és, precisament, allò que ens explica com a persones. El seu objectiu no és fer objectes, sinó desenvolupar relacions i incloure’ns-hi a tots.

L’exposició del MACBA comptarà amb obres des de la dècada de 1980 fins a les més actuals, en un recorregut que mostrarà el diàleg que es produeix entre les obres que representen la figura humana i les obres abstractes. Aquesta tensió és el fil conductor que travessa el conjunt del seu treball, un corpus que posa en relleu la força dels binomis com lleuger/compacte, llum/foscor, silenci/so, esperit/matèria i vida/mort. 

L’exposició individual de Jaume Plensa al MACBA planteja un ampli recorregut pel treball d’un dels escultors catalans amb més projecció internacional. Guardonat amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques de la Generalitat (1997), el Premio Velázquez de Artes Plásticas del Ministeri d’Educació i Cultura (2013) i el Premi Ciutat de Barcelona (2015), entre d’altres, és reconegut mundialment per la seva obra pública a ciutats com Chicago, Londres, Mont-real, Niça, Tòquio, Toronto o Vancouver. 

~ Imprescindible confirmar l'assitència | Places limitades ~