CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
Alerta Barcelona: Adéu a la ciutat autocomplaent
Dilluns, 11 Març 19.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El passat dilluns 11 de març, va tenir lloc la presentació del llibre "Alerta Barcelona: adéu a la ciutat autocomplaent" de Miquel Molina Muntané, juntament amb l'Anna Gener, a la Sala Montserrat Caballé.

Les grans ciutats són les veritables propulsores del creixement econòmic i de la creativitat en el món, per sobre d'estats i fronteres. Barcelona no ha parat d'escalar posicions i d'afermar el seu prestigi, fins que certa autocomplaença col·lectiva ha erosionat el seu èxit. 

Presentat per l'autor Miquel Molina Muntané
Periodista, novel·lista i director adjunt de La Vanguardia                                  
Publica cada setmana un article d'opinió sobre ciutats i cultura en la seva secció Blues Urbà. El seu anterior assaig, L’Everest a l’hora punta, es basava en una sèrie d'articles publicats en La Vanguardia i enviats des del camp basi de la muntanya. Ha escrit dues novel·les: Una flor del mal i La somnàmbula, totes dues publicades en Destinació. 

Amb la col·laboració d'Anna Gener
Presidenta i CEO de Savills Aguirre-Newman                                                   
Compromesa amb la vida econòmica i social de Barcelona, participa activament en diverses organitzacions, sent membre de la Comissió Executiva de Barcelona Global, de la Junta Directiva de la PIMEC, del Consell Social de l'Ateneu Barceloní i Patrona de la Fundació del Museu Picasso de Barcelona.