CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Visita a l'exposició
Berenice Abbott «Retrats de la modernitat»
Dilluns, 08 Abril 20.00h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El proper dilluns 8 d'abril els socis del Cercle del Liceu podran assistir a una visita privada i exclusiva a l'exposició BereniceAbbott, retrats de la modernitat a la Fundació Mapfre.

Avantguardista i audaç, Berenice Abbott va actuar de pont entre els cercles culturals de París i de Nova York durant els anys 1920 i 1930. Els seus retrats d'artistes i intel·lectuals parisencs i la seva visió de les transformacions de la ciutat de Nova York constitueixen un excepcional retrat de la modernitat del segle XX.

L'exposició proposa un exhaustiu recorregut per la trajectòria de la fotògrafa estatunidenca. La seva obra, una de les més captivadores de la fotografia de la primera meitat del segle XX, va fer de pont entre l'avantguarda del vell continent i la creixent escena artística de la costa aquest dels Estats Units dels anys 1920 i 1930. L'obra de Abbot és un reflex de la seva gran habilitat per a identificar i retratar els canvis del seu entorn. L'exposició recorre la seva carrera a través de gairebé dues-centes fotografies d'època.

RESERVES  |  93 318 79 25   |  reservas@circulodelliceo.es