CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui
¬ęP√†tria¬Ľ amb Fernando Aramburu
Dimecres, 24 Abril 13.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El passat dimecres 24 d'abril va tenir llos el Dinar-Col·loqui i presentació del llibre "Pàtria" de Fernando Aramburu, en una conversa amb Xavier Ayén, escriptor i periodista de La Vanguardia.

«Pàtria» és una novel·la ambientada en una localitat rural del País Basc a Guipúscoa, considerada l'"Euskadi profunda" on l'entorn d'ETA i l'esquerra abertzale imposen un règim totalitari de repressió. Narra els anys des del posfranquisme fins a 2011, quan ETA va anunciar el cessament definitiu de la seva activitat armada.

Fernando Aramburu (Sant Sebastià, 1959) és considerat com un dels narradors més destacats en llengua espanyola. La seva novel·la Pàtria, d'aclaparador èxit entre els lectors i mereixedora d'unànime reconeixement (Premi Nacional de Narrativa, Premi de la Crítica, Premi Euskadi, Premi Francisco Umbral, Premi Dulce Chacón, Premi Arcebispo Juan de Sant Clement…), l'han situat com un escriptor que marcarà època.

Xavier Ayén (Barcelona, 1969), forma part de la redacció de La Vanguardia des de l'any 2000, diari amb qual va començar a col·laborar l'any 1991. Especialitzat en informació del món del llibre, és autor d'Aquells anys del boom (RBA, 2014) i Rebel·lia de Nobel (El Aleph, 2008).
Amb la col·laboració de: