CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Conferència
La Clemenza di Tito
Dilluns, 17 Febrer 19.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu ca acollir la conferència prèvia sobre l'opera «La Clemenza di Tito» de Wolfgang Amadeuz Mozart, a càrrec d'Antoni Colomer, gestor cultural, crític i divulgador musical, en el marc del Cicle de Conferèncias prèvies a les òperes de la temporada 19/20 del Gran Teatre del Liceu.

L’última opera seria de Mozart sota la visió de McVicar i les veus de Remigio i Papatanasiu.

El 1791, i en plena composició de La flauta màgica, Mozart va rebre l’encàrrec d’escriure una òpera que festegés la coronació de Leopold II com a rei de Bohèmia. Estrenada a Praga, l’última òpera del catàleg mozartià és una revisitació del gènere seriós, en el context d’un drama ambientat a la Roma del segle I dC.

La passió amorosa i els odis marquen la complexa relació entre Vitellia i Sesto, amb la figura central de l’emperador Tito com a vèrtex de la trama. Per tot plegat, Mozart es rendeix a les convencions de l’òpera seriosa però amb aires nous i amb voluntat regeneradora del gènere.

Torna el gran director escènic David McVicar al Liceu amb un espectacle estrenat al Festival d’Ais de Provença el 2011 i amb un repartiment integrat per especialistes en el cant mozartià.
Patrocinat per: