CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Visita a l'exposició
Tocar el color. La renovació del pastel.
Dimecres, 13 Novembre 20.00h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la visita privada a l'exposició «Tocar el color. La renovació del pastel» a la Fundació Mapfre.

Sense ànim exhaustiu, però des d'una perspectiva internacional, aquesta exposició proposa analitzar el lloc del pastel davant la venerable pintura a l'oli, així com les raons que van portar a diversos artistes dels segles XIX i XX a recórrer a aquest mitjà i a reivindicar-lo.
 
Trobem artistes com Eugène Boudin, Odilon Redon o Edgar Degas entre aquells que, en apostar per aquesta tècnica, van conferir un estatus innovador a l'ocupació de les barretes de pastel; una posició nova que es va mantenir al llarg de la primera meitat del segle XX aplicada a la ruptura de llenguatges que inaugura la generació posterior amb, entre d'altres, Pablo Picasso, Joan Miró, María Blanchard o
Theo van Doesburg.


________________________________________________________

RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es
Grupo 1 (Castellà): Places esgotades
Gupo 2 (Català): Inici de la visita a les 20.10h

És imprescindible reservar abans del dilluns 11 de novembre. No s’acceptaran reserves fora de termini. En cas de no poder assistir, preguem cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació.