CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació
8ª temporada de les Misses Polifòniques
Dimarts, 15 Octubre 13.00h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música es va complaure en convocar els socis a la Presentació de la 8ª temporada del projecte de les Misses Polifòniques, a càrrec de Eusebi Díaz-Morera, Josep Pons y Mireia Barrera.

El projecte de les Misses Polifòniques va sorgir l’any 2012 d'un grup d'amics que es van proposar organitzar a Barcelona una temporada d'audicions de música litúrgica interpretada en esglésies i en el marc de les cerimònies per a les quals van ser creades.

De cara a garantir la màxima qualitat de les interpretacions, el projecte va impulsar la creació d’un conjunt vocal propi, Barcelona Ars Nova, sota la direcció de Mireia Barrera, que aplega un conjunt de solistes vocals d’alta qualitat.

Des dels seus inicis, el 2012, el projecte de les Misses polifòniques ha estat acollit amb gran èxit, omplint les esglésies on s’han celebrat les diferents misses d’un públic d’assistents que han estat testimonis de l’enorme qualitat de la iniciativa i que han pogut gaudir de la unió feliç de música, litúrgia i patrimoni.

Aquesta presentació de la 8ª temporada de les Misses Polifòniques comptà amb la presència d'Eusebio Díaz-Morera, president de l’associació que impulsa el projecte, el Mestre Josep Pons, director musical del Gran Teatre del Liceu, membre fundador de la junta i assessor musical de la iniciativa, i Mireia Barrera, directora de Barcelona Ars Nova.