CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre y recital
Gregory Kunde, una vida per a cantar-la
Dijous, 17 Octubre 19.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir la presentació del llibre «Gregory Kunde, una vida per a cantar-la», una biografia del tenor nord-americà escrita per José Luis Jiménez.​ Posteriorment Gregory Kunde va oferir un breu recital amb acompanyament de piano.
 
Gregory Kunde és un tenor líric nord-americà. Especialista en bel cant italià i francès, que ha derivat posteriorment en rols dramàtics. Ha actuat en teatres tan importants com la Scala de Milà, el Metropolitan de Nova York, l'Òpera de Viena, l'Òpera de París, el Covent Garden de Londres o l'Òpera de Sídney. Actualment es troba a Barcelona, interpretant el paper del príncep Calaf a Turandot (del 7 al 25 d'octubre en el Gran Teatre del Liceu).
 
José Luis Jiménez
és Llicenciat en Periodisme per la Universitat Antonio de Nebrija, corresponsal de la revista Òpera Actual i delegat de l'Edició de Galícia de l'ABC.
 
El llibre «Gregory Kunde, una vida per a cantar-la» conté prop de dos anys de documentació i més de quaranta hores de conversa entre l'autor i el tenor. Inclou també un pròleg d'Antonio Pappano, director musical de la Royal Opera House de Londres.