CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui
«La cocapitalitat de Barcelona» amb Javier Faus
Dimecres, 20 Novembre 13:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


Dimecres 20 de novembre va tenir lloc el Dinar-Col·loqui «La cocapitalitat de Barcelona» a càrrec de Javier Faus, president del Cercle d'Economia, en un acte conjunt entre el Cercle del Liceu i la Penya Actual, presidida per la Sra. Magda Ferrer-Dalmau i el Sr. Ignacio García-Nieto.
 
Javier Faus és president del Cercle d'Economia des de principis de 2019 i la cocapitalitat és un dels elements més destacables del seu discurs al capdavant de l'entitat. En aquest sentit Faus proposa un capitalitat compartida entre Madrid i Barcelona, dotant a aquesta última del "protagonisme que es mereix pel seu pes econòmic i cultural".

Javier Faus és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Dret Internacional per la Universitat de Georgetown i MBA per ESADE. Va començar la seva carrera professional com a advocat a Garrigues i Cuatrecasas, ha estat vicepresident del FC Barcelona i del RCTB. També va ser conseller de Colonial i ho és actualmente del Grup Indukern. Va ser director general i accionista minoritari de Hovisa, propietària de l’Hotel Arts i soci responsable a Iberia de Patron Capital. Actualment és el president del Cercle d’Economia i president i fundador de Meridia Capital SGEIC, gestora especialitzada en inversió alternativa privada.