CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui
«La seguretat a Barcelona» amb Albert Batlle
Dimecres, 04 Decembre 13.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va celebrar el Dinar-Col·loqui «La seguretat a Barcelona» amb Albert Batlle, Tinent de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona i Regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.
 
La seguretat a Barcelona és un repte que cal abordar integralment, dit d'una altra manera, no és només una qüestió policial, és també una qüestió judicial, de cura de l'espai públic, de convivència i de proximitat, de lluita contra la desigualtat, i sobretot de prevenció. A Barcelona, igual que a la majoria de les capitals cosmopolites, cal construir un sistema de seguretat que impliqui a tots els operadors que intervenen en la seguretat, en la convivència i en la percepció de la seguretat.
 
Albert Batlle és advocat i polític. Va exercir l'advocacia fins a 1983, any en què inicia la seva carrera política com a regidor a l'Ajuntament de Barcelona amb diverses responsabilitats (Regidor d'Esports, Regidor del districte Horta-Guinardó i membre de l'àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona). També ha ocupat càrrecs rellevants com a Secretari General de Serveis Penitenciaris de Rehabilitació i Justícia Juvenil de la Generalitat de Catalunya, Director Adjunt de l'Oficina Antifrau de Catalunya i Director General de la Policia.