CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Miquel Barceló i Joan Tarrida
Reinterpretant a Faust
Dijous, 28 Novembre 19.00h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir la conferència «Reinterpretant a Faust» a càrrec de Miquel Barceló i Joan Tarrida.
 
Miquel Barceló ha il·lustrat una nova edició en dos volums de 'Faust' de Goethe (Galàxia Gutenberg, 2018 i 2019). Els grans temes de l'escriptor alemany cobren nova vida en les aquarel·les de Barceló: el desig d'immortalitat, la seducció pel diabòlic, el debat entre amor etern i passió carnal, l'ànsia insaciable de coneixement... Un treball excepcional per a un llibre cridat a passar a la història de l'art.
 
L'artista va parlar als assistents sobre els seus processos creatius, en referència a les dues edicions de Fausto i de molts altres projectes al llarg de la seva fructífera carrera. Pintor, escultor i ceramista, Barceló va descriure com les influències i referències literàries, així com els seus viatges, condicionen i inspiren les seves obres.
 
Barceló va néixer a Felanitx (Mallorca) l'any 1957 i està considerat com un dels grans artistes internacionals del nostre temps. La seva obra forma part museus com el Centre Georges Pompidou, el MACBA, el Reina Sofia, el Guggenheim o el MOMA. El seu treball abasta la pintura, l'escultura i la ceràmica. Al 2003 va rebre el premi Príncep d'Astúries de les Arts.
 
L'acte també va comptar amb la participació de Joan Tarrida, Director General i Editor de Galàxia Gutenberg.
â €
📸 Miquel Barceló signant el Llibre d'Honor del Cercle del Liceu al costat de José García Reyes (esquerra) i Juan Eusebio Pujol (dreta), vicepresidents del Cercle del Liceu.