CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui amb Juan Costa
Multicapitalisme: La nova economia post-covid
Dijous, 02 Juliol 13.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va convocar el Dinar-Col·loqui «Multicapitalisme: La nova economia post-covid», amb Juan Costa Climent, ex-ministre de Ciència i Tecnologia i actual Responsable de Canvi Climàtic i Sostenibilitat a Ernst & Young.
 
El ponent va reflexionar sobre el concepte del progrés econòmic actual, que no es pot mesurar només en termes monetaris o de mera producció sense tenir en compte l'entorn en el qual es produeix o les externalitats d'aquesta activitat econòmica. La medició del progrés ha d'incloure qüestions com ara la justícia social, l'equilibri ecològic, la situació sanitària, l'aportació de la cultura, o el valor afegit de les tecnologies de la informació.
 
Juan Costa Climent és Llicenciat en Dret per la Universitat de Navarra. Ha desenvolupat la seva carrera política en diversos càrrecs: Portaveu a la Comissió d'Economia i Hisenda del Congrés, Secretari d'Estat d'Hisenda, Secretari d'Estat de Comerç i Turisme i finalment, Ministre de Ciència i Tecnologia. L'any 2010 va renunciar al seu escó al Congrés i va deixar la vida política per a incorporar-se a la consultoria Ernst & Young.
Propers Esdeveniments