CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col路loqui amb Bernardo Hern谩ndez
Revoluci贸 Digital, societat i nous models de negoci
Dimarts, 29 Septembre 13.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los al Dinar-Col·loqui «Revolució Digital, societat i nous models de negoci» amb Bernardo Hernández, emprenedor i inversor en noves tecnologies.
 
Bernardo Hernández és fundador d'idealista.com i ha participat en altres companyies com business angel (Tuenti, Wallapop, Glovo, Fever i Veure's, entre d'altres). Va treballar per a Google com a Director de Màrqueting per a Espanya i com a Vicepresident Sènior de Gestió de Productes a nivell global. Ha estat CEO de Flickr i Vicepresident Sènior de Producte a Yahoo. Entre 2016 i 2018 va ser membre del Consell d'Administració de Desigual a Barcelona. Ha estat membre del jurat dels Premis Princesa d'Astúries de Recerca Científica i Tècnica, del Consell Assessor del 800 aniversari de la Universitat de Salamanca, del Consell Assessor dels 40 anys de la Constitució Espanyola i del Consell d'Innovació del Ministeri de Justícia.
 
Ha estat inclòs en la llista de les 25 persones més influents en Internet a Espanya publicada per El Mundo 10 anys consecutius. L'any 2013 va ser nomenat Home de l'Any per la revista GQ per la seva labor emprenedora en tecnologia. Actualment és CEO de Veure's, Inc, recentment adquirida pel gegant americà dels pagaments Square, Inc.________________________________________________________

NO HI HA PLACES DISPONIBLES
鈻 Consulteu aquí el protocol de seguretat per als esdeveniments