CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Preestrena
Beethoven i el romanticisme des de Catalunya
Dimecres, 14 Octubre 19.45h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la preestrena del recital «Beethoven i el romanticisme des de Catalunya» ofert pel quartet de corda Kaimerata, previ l'estrena que tindrà lloc al dia següent al Pati de la Casa de Convalescència, organitzat per l'Institut d'Estudis Catalans.

Kaimerata és un grup musical liderat pel seu fundador i director artístic, el violinista Kai Gleusteen, concertino del Gran Teatre del Liceu. Des del 2009 treballa en diversos projectes de divulgació musical, com el cicle Kaimerata Concerts, dedicat cada temporada a un compositor diferent, amb la finalitat de donar a conèixer l'univers del músic homenatjat mitjançant una selecció de peces representatives de la seva obra.
 
El cicle, que va néixer en el marc de la programació del Conservatori del Liceu, desperta temporada darrere temporada l'interès d'una audiència àmplia i diversa, que va des del públic més exigent, seduït per la qualitat musical de les interpretacions, fins al públic no assidu als concerts de música clàssica, atret pel format variat i el caràcter pròxim que ofereix el cicle.


Programa (fragments)

Eusebi Bosch Humet (1860-1948)
- Quartet en re menor
 
Ludwig van Beethoven (1770-1827)
- Quartet núm. 1, en fa major, op. 18


Músics
  • Liviu Morna, segon violí
  • Albert Coronado, viola
  • Oscar Alabau, violoncel
  • Kai Gleusteen, primer violí i direcció


________________________________________________________

NO HI HA PLACES DISPONIBLES

▸ Consulteu aquí el protocol de seguretat per als esdeveniments