CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
Dones a primera pàgina
Dijous, 26 Novembre 19.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir la presentació del llibre «Mujeres en primera plana» co-escrit per diversos autors i editat per Sergi Doria.
 
El llibre és una antologia que pretendre ser un homenatge a la generació de les dones d'abans de la guerra: unes, de bona posició social, van pugnar per anar a la universitat, per tal d'esquivar el programat paper de "florer". I és que l'adveniment de la República el 1931 traslladarà a caràcter de llei el que ja era normal a la societat espanyola dels anys vint. El nou règim comptarà amb una avantguarda política femenina: Victoria Kent, Clara Campoamor, Dolores Rivas Cherif, Belén Sárraga, Dolores Ibárruri, Margarita Nelken... Elles són la representació més coneguda, però moltes altres van ser pioneres en els seus camps.
 
Sergi Doria és Doctor en Ciències de la Comunicació per la UAB, professor de Teoria i Història del Periodisme a la UIC i la Ramon Llull, cronista cultural en diferents mitjans de premsa i a l'ABC i autor de la biografia d'Ignacio Agustí i de les novel·les: No digas que me conoces i La verdad no termina nunca.