CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui
Les claus del nostre comportament sexual i reproductiu
Dijous, 10 Decembre 13.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va celebrar el Dinar-Col·loqui «Les claus del nostre comportament sexual i reproductiu» amb el Dr. Josep Maria Pomerol, especialista en urologia i andrologia.
 
La xerrada s'enfocà des d'una perspectiva fonamentalment antropològica amb la finalitat de poder entendre els factors biològics evolutius i adaptatius que condicionen el nostre comportament actual en l'esfera sexual i reproductiva. Es van exposar arguments per a respondre a preguntes com ara, som una espècie monògama?
 
El Dr. Pomerol és especialista en Urologia i Andrologia. Fellow de la Texas Health Science Center de Houston i del Medical Institute for Reproductive Medicine and Endocrinology. Ha treballat a l'Institut Universitari Dexeus i ha estat director del Servei d'Andrologia de la Fundació Puigvert. També ha ocupat el càrrec de president de l'Associació Espanyola d'Andrologia, Medicina Sexual i Reproductiva, el de co-director de l'Institut d'Andrologia i Medicina Sexual, i el de Responsable de la Unitat d'Andrologia de l'Institut Valencià d'Infertilitat a Barcelona. Ha participat com a ponent convidat en 450 esdeveniments científics, ha escrit 190 articles científics i capítols de llibre i ha ocupat el paper de nvestigador principal en 19 assajos clínics.