CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui
Homenatge a Alexandre de Riquer
Dimecres, 25 Novembre 13.30h
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va celebrar el Dinar-Col·loqui «Homenatge a Alexandre de Riquer» amb motiu de la commemoració del 100è aniversari de la seva defunció.
 
El Cercle del Liceu ha organitzat una petita mostra que s'exposa a la Sala Alexandre de Riquer, que va ser dissenyada i decorada per l'artista l'any 1902. Els socis podran veure part de les obres que el Cercle atresora i que han estat recentment descobertes a la Bilblioteca, com el poemari 'Anyoranses', diversos ex-libris i il·lustracions per a revistes i partitures.
 
Alexandre de Riquer, comte de Casa Dávalos, va destacar en tots aquells camps que va abordar, des del disseny i el cartellisme, fins a la pintura i la poesia, posicionant-se com una de les figures més rellevants del Modernisme català i figura clau del Cercle del Liceu.


L'acte comptarà amb la presència de Borja de Riquer, besnét de l'artista, historiador, professor universitari, escriptor i President de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona. També participarà Francesc Fontbona, soci del Club, Doctor en Història Moderna i un dels historiadors de l'art més prolífics del país.


📷 Francesct Fontbona (esquerra) i Borja de Riquer (dreta) amb el quadre Vanitat.