CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
«Memorias de luz y niebla» de Gregorio Marañón
Dimecres, 10 Març 18:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir la presentació del llibre «Memorias de lyz y niebla» de Gregorio Marañón y Bertrán de Lis, advocat, empresari, acadèmic i president del Teatre Real.
 
El llibre narra les memòries de l'autor al llarg d'una vida plena d'aventures, experiències, amistats i decisions ben preses. Algunes d'aquestes experiències tenen a veure amb el banc Urquijo, el BBV, Prisa, Logista i moltes altres empreses.
 
Gregorio Marañón Bertrán de Lis és advocat, empresari i acadèmic, President del Teatro Real, la Fundació Ortega-Marañón, la companyia cotitzada Logista i Universal Music Spain. És membre del consell d'Administració de El Español, del Consell d'Administració de Patrimoni Nacional, del Consell Assessor de Càritas i dels patronats del Real Alcázar de Sevilla, del Museu d'Exèrcit i de l'Arxiu Històric de la Noblesa. Acadèmic de número de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando i de la Académie Européenne des Sciences, des Arts et des Lettres. Doctor Honoris causa per la Universitat de Castella-la Manxa. Premi de Periodisme Marià de Cavia 2017.


L'acte va comptar amb la participació de Sergio Vila-Sanjuán, novel·lista i periodista cultural. Ha treballat com a cap de cultura de El Correo Catalán, redactor-cap del Noticiario Universal i des de 1987 a La Vanguardia, on actualment coordina el suplement Cultura/s. És especialista en temes literaris i del món del llibre. Va ser comissari de l'Any del Llibre i la Lectura 2005 i és membre de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona​.