CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
«Perquè sóc monàrquic» de Sergio Vila-Sanjuán
Dijous, 04 Febrer 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle el Liceu va acollir la presentació del llibre «Perquè sóc monàrquic» de Sergio Vila-Sanjuán, novel·lista i periodista cultural.

En el seu llibre, el prestigiós periodista català repassa quatre generacions de monarques espanyols -d'Alfons XIII a Felip VI a partir de la relació de la seva família -el seu avi i el seu pare, monàrquics convençuts- amb ells. Barrejant la panoràmica àmplia amb la més íntima, recorre la història de país al llarg de segle XX i el que portem del XXI, i argumenta justificadament la seva filiació monàrquica «per raons objectives, subjectives i també familiars».

Sergio Vila-Sanjuán és novel·lista i periodista cultural. Ha treballat com a cap de cultura d'El Correo Catalám, redactor en cap d'El Noticiero Universal i des de 1987 a La Vanguardia, on actualment coordina el suplement Cultura/s. És especialista en temes literaris i del món de el llibre. Va ser comissari de l'Any del Llibre i la Lectura 2005 i és membre de la Reial Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona.