CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
«Cinc hores a Venècia» de Miquel Molina
Dimecres, 17 Febrer 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir la presentació de el llibre «Cinc hores a Venècia» de Miquel Molina, director adjunt de La Vanguardia.

El llibre és una invitació a redescobrir la ciutat més romàntica de l'món. Miquel Molina ens ofereix una postal bucòlica de Venècia, però d'una Venècia que encara no surt al radar dels turistes de sol i góndoles. El de Molina és el relat de l'perfecte flâneur. Ens explica com el visitant s'ha de fondre amb la massa i seguir el rumb de la multitud allà on el porti, igual que s'evita l'embat de les onades contra el casc d'un vaixell adaptant-se a elles. Ens hem de deixar arrossegar pel corrent per saber evadir-nos en el moment més oportú, quan un carreró fosc ens crida l'atenció i ens convida a la penombra per bussejar en la veritat de Venècia. El retrat d'una Venècia desconeguda, que no apareix a les guies turístiques. Un llibre que ens convida a degustar els petits grans plaers de la vida.

Miquel Molina és Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va començar la seva carrera periodística a El Periódico de Catalunya, Segre i El Periódico d'Aragó. L'any 2007 va entrar a la redacció de La Vanguardia, de la qual avui és Director Adjunt. Va ser corresponsal de l'agència Europa Press i col·laborador de diverses publicacions econòmiques. Des del 2002 publica setmanalment una columna d'opinió a La Vanguardia, actualment a la secció de Tendències. L'any 2005 va publicar el seu primer llibre L'Everest a l'hora punta (Viena), li van seguir La flor del mal (2014, Destí), La somnàmbula (2018, Destí), Alerta Barcelona (2018, Llibres d'Avantguarda), Cinc hores a Venècia (2020, Catedral) i Naturalesa morta (2020, Edhasa).


L'acte va comptar amb la participació de Tatiana Korouchkina, co-fundadora i directora Fundació d'Art i Ciència Quo Artis, llicenciada en Història per la Universitat estatal de ciències humanístiques de Moscou i especialitzada en art contemporani al Sotheby's Art Institute de Londres.