CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Eleccions FCB
Dinar-Col·loquii amb Victor Font
Dimecres, 17 Febrer 13:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va celebrar el Dinar-Col·loqui amb Víctor Font, candidat a la presidència del FC Barcelona amb la candidatura Sí al Futur.
 
Víctor Font encapçala una candidatura atípica al Barça, ja que és l'única que ha estat preparada amb antelació, durant els últims set anys, incorporant a l'equip noms com els del periodista Antoni Bassas, l'entrenador Toni Nadal o el doctor Ramon Cugat.

La candidatura de Víctor Font s'ha anat construint des de 2013, amb l'objectiu de fer possible un nou Barça innovador i ambiciós. La candidatura arriba al Barça en un moment clau i cerca convertir al Barça en el club més fort i admirat del món. Entre les propostes de Si al futur destaca el compromís de mantenir el Club en mans dels socis i les sòcies, i allunyar el fantasma de la Societat Anònima. Xavi Hernández serà l'eix del projecte esportiu per a guanyar copes, lligues i Champions League. El projecte de Víctor Font té altres proposades estrella: el Barça lluirà el logo d'Unicef ​​al costat de l'escut de la samarreta abans que acabi el mandat, impulsarà un Espai Barça viable i crearà equips femenins de totes les seccions.

 
L'esdeveniment va comptar amb la presència de Juan Eusebio Pujol, Vicepresident del Cercle del Liceu i presentador de l'acte, Joaquim Uriach, membre de la Junta de Govern del Cercle del Liceu i candidat a membre del Consell Directiu del FC Barcelona amb Si al Futur.
Patrocinat per: