CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Eleccions FCB
Dinar-Col·loqui amb Toni Freixa
Dimecres, 24 Febrer 13:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir el Dinar-Col·loqui amb Toni Freixa, candidat a la presidència del FC Barcelona amb la candidatura Fidels a al Barça.

Toni Freixa és advocat especialitzat en dret esportiu, mercantil, financer i immobiliari, fundador i soci del despatx Freixa Advocats. Ha estat professor a la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra i és professor del Màster de Periodisme Esportiu de l’Institut Blanquerna.

Fidels als Barça és una candidatura independent i que defensa els interessos del club i l’històric model de propietat del socis i sòcies. El motor de la recuperació econòmica ha de ser una gestió esportiva eficient, amb la implementació d’aquesta metodologia a tots els equips i totes les seccions i amb el retorn massiu dels barcelonistes al Camp Nou quan la pandèmia ho permeti. Els socis més fidels, els socis en llista d’espera, els penyistes, la Grada d’Animació i els senadors són actius prioritaris per a Toni Freixa, que alerta del risc que el Barça esdevengui una SAD amb l’emissió de bons proposada per d’altres. Toni Freixa és partidari de no perdre més temps amb l’Espai Barça i ofereix fonts d’ingressos i propostes innovadores de publicitat per a la samarreta.