CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Conferència amb Antoni Colomer (2ª part)
Grans tenors de l'opera italiana
Divendres, 16 Abril 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va celebrar la segona part de la conferència «Grans tenors de l'òpera italiana al segle XX» impartida per Antoni Colomer, gestor cultural, crític i divulgador musical.

Després de la Segona Guerra Mundial sorgirà una nova generació de grans tenors en el repertori italià. Alguns d'ells no precisament llatins, com el suec Jussi Björling o el nord-americà Richard Tucker. Itàlia no es quedarà enrere i, fidel a la seva tradició, veurà sorgir veus llegendàries com les de Mario del Monaco, Giuseppe di Stefano, Franco Corelli, Carlo Bergonzi i, posteriorment, Luciano Pavarotti. El relleu el prendrà Espanya, que viurà un període vocal daurat. Alfredo Kraus, Jaume Aragall, Plácido Domingo o Josep Carreras coparan l'olimp dels tenors a finals del segle XX.

Antoni Colomer ha desenvolupat la seva trajectòria en institucions i festivals com el Gran Teatre de Liceu, la Schubertíada, Joventuts Musicals d'Espanya o l'Associació Xavier Montsalvatge. Com a crític i musicòleg, ha col·laborat amb Catalunya Música, La Vanguardia Cultures, Núvol Digital, Platea Magazine i Revista Musical Catalana, entre d'altres. És crític i col·laborador a la revista Ópera Actual.
Propers Esdeveniments