CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
¬ęAmadeus en bicicleta¬Ľ de Rolando Villaz√≥n
Divendres, 23 Abril 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir la presentació del llibre «Amadeus en bicicleta» de Rolando Villazón, reconegut tenor mexicà.

Rolando Villazón és un dels intèrprets més cotitzats de la seva generació i és un convidat habitual en els escenaris més reconeguts com les Òperes Estatals de Berlín, Munic i Viena, el Teatro alla Scala de Milà, la Royal Opera House, el Metropolitan Opera de Nova York i el Festival de Salzburg. Col·labora sovint amb importants orquestres i directors com Daniel Barenboim i Yannick Nézet-Séguin en escenaris de concerts de tot el món. 

El seu llibre «Amadeus amb bicicleta» narra la història del jove mexicà Vian Maurer, que durant el Festival de Salzburg, cerca la seva oportunitat per a fer-se un lloc en el món de l'òpera. El llibre és una cridada a perseguir els propis somnis. Amb molt d'humor i escenes inoblidables, Rolando Villazón crea un personatge al qual només es pot estimar, alhora que erigeix un homenatge al millor compositor de tots els temps i a la seva ciutat natal.

L'acte comptà amb la participació de Maricel Chavarría, redactora de La Vanguardia des de 1989 i responsable de les àrees d'òpera, dansa i música clàssica per a la secció de Cultura.Foto: La Vanguardia / Alex García
Propers Esdeveniments