CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
«El amor y la muerte»
Documental sobre Enric Granados
Dimarts, 18 Maig 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va organitzar la projecció del documental «El amor y la muerte» sobre la vida d'Enric Granados, signat per la directora Arantxa Aguirre.

«El amor y la muerte» recrea la història apassionant i tempestuosa del compositor Enric Granados a la Barcelona de finals del segle XIX i principis del XX, els seus viatges a Madrid, París i Nova York, la lluita per la vida i els primers triomfs... El relat es barreja amb noves versions de les seves obres mestres a càrrec d'intèrprets de la talla de Rosa Torres-Pardo, Evgeny Kissin, Cañizares, Arcàngel, Rocío Márquez, Carlos Álvarez o Nancy Fabiola Herrera, entre d'altres.

Arantxa Aguirre és doctora en Filologia Hispànica i ha desenvolupat una llarga carrera professional vinculada al món del cinema, formant part de l'equip de directors com Mario Camus, Pedro Almodóvar, Carlos Saura o Luis García Berlanga, entre d'altres. Ha participat en nombrosos festivals internacionals, sent premiada a Documenta Madrid i al WOW Film Festival per American swan in Paris. El seu últim llargmetratge, Dancing Beethoven, va ser nominat als Premis Goya.


L'acte va comptar amb una presentació a càrrec de Jorge de Pèrsia, musicòleg i professor.
Propers Esdeveniments