CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
Felip VI, un rei a l'adversitat
Dimarts, 25 Maig 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir la presentació del llibre "Felipe VI, un rey en la adversidad" de José Antonio Zarzalejos, periodista i escriptor.

El llibre és una obra de referència sobre la figura de Felip VI que revela totes les claus del seu convuls regnat. L'accés a la prefectura de l'Estat de Felip VI el 2014 va ser traumàtic després de l'obligada abdicació del seu pare. Els anys transcorreguts des de llavors s'han caracteritzat per la seva convulsió, tant en l'àmbit familiar del monarca com en el polític i institucional d'Espanya. Amb el nou rei, el país es va introduir en un canvi de paradigma complet. De Felip VI cal suposar-ho gairebé tot. Aquest llibre ens descobreix al personatge inèdit amb les seves circumstàncies vitals i polítiques.

José Antonio Zarzalejos és llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto i periodista. Va començar la seva carreraa El Correo Español–El Pueblo Vasco, del qual també va ser director adjunt i director. Ha exercit com a director editorial del Grupo Correo y com a director d'ABC. En l'actualitat col·labora amb La Vanguardia, El Confidencial.com i la Cadena Ser. Ha estat guardonat amb el Premi de la Federació de les Associacions de la Premsa d'Espanya (FAPE) i el Godó de periodisme, entre altres.
Propers Esdeveniments