CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
Els anys d'Aznar
Dijous, 03 Juny 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir la presentació del llibre "Los años de Aznar: Una crónica histórica de quién estuvo allí para contarlo"​ de Sergio Gómez-Alba, polític i empresari.

El llibre és una crònica dels successos més rellevants ocorreguts durant els governs del Partit Popular que transcorren de 1996 a 2004. El pas d'un govern socialdemòcrata a un altre de centre liberal tanca el cicle de la consolidació democràtica a Espanya. Avui, 25 anys després, és un bon moment per a revisar assumptes tan transcendentals com les privatitzacions, l'entrada a l'Euro, la política industrial per a la competitivitat i tantes decisions de gran importància que van permetre l'expansió de les nostres empreses pel món convertint-se en autèntiques multinacionals. 

Sergio Gómez-Alba és Llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia. Va ingressar al Partit Popular de Catalunya de la mà d'Alejo Vidal-Quadras, i ha estat secretari de formació i sotssecretari general electoral del PP de Barcelona i membre de la Junta Directiva Nacional del Partit Popular. Ha estat també diputat al Congrés per la província de Barcelona en les eleccions generals de 1993, 1996 i 2000.

L'acte comptà amb la presència de Manuel Pimentel, editor i escriptor, a més d'haver estat ministre de Treball i Assumptes Socials entre 1999 i 2000 durant el govern de José María Aznar.
Propers Esdeveniments