CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui amb Joaquín Pérez Valette
La dona i la moda
Dimarts, 04 Maig 13:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va acollir el Dinar-Col·loqui «La dona i la moda» amb Joaquín Pérez Valette, dissenyador d'alta costura.

L'acte va començar amb una exposició a la Sala La Rotonda i la Sala Alexandre de Riquer amb 15 vestits d'alta costura dissenyats pel ponent. Després de la mostra, els assistents van passar al Restaurant per al Dinar-Col·loqui.
 
Joaquín Pérez Valette va començar la seva carrera en el món de la moda l'any 1968, de manera casual i gairebé anecdòtica. Durant els seus primers deu anys a la indústria, va treballar a una empresa d'importació, coincidint amb l'inici del Prêt-à-porter a Espanya, una etapa apassionant i enriquidora en la qual tot era nou i tot estava per fer. Els següents 10 anys van transcórrer a l'empresa italiana Sir Bonser i Lady Bonser. Pérez Valette estava al capdavant de Lady Bonser, marca amb la qual van fer arribar la seda i el lli a Espanya, coincidint amb l'eslògan “l'arruga és bella” d'Adolfo Domínguez. Posteriorment va col·laborar amb Angelita Morillo, especialitzada en alta costura. Des de fa 23 anys té el seu propi atelier a Barcelona, on treballa amb la mateixa il·lusió i fascinació de sempre.
Propers Esdeveniments