CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Conferència amb Antoni Colomer (3ª part)
Grans tenors de l'òpera italiana
Dimarts, 01 Juny 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va acollir la tercera i última part de la conferència «Grans tenors de l'òpera italiana al segle XX» impartida per Antoni Colomer, gestor cultural, crític i divulgador musical.

L'última de les tres conferències dedicades als tenors més destacats de l'òpera italiana del segle XX es va centrar en la generació nascuda en la dècada dels trenta i quaranta. Una generació dominada per les veus espanyoles, que passen a ser les més cotitzades del món. Figures com Alfredo Kraus, Jaume Aragall, Plácido Domingo i Josep Carreras compartiran l'Olimp operístic amb l'últim gran tenor italià: Luciano Pavarotti.

Antoni Colomer ha desenvolupat la seva trajectòria en institucions i festivals com el Gran Teatre de Liceu, la Schubertíada, Joventuts Musicals d'Espanya o l'Associació Xavier Montsalvatge. Com a crític i musicòleg, ha col·laborat amb Catalunya Música, La Vanguardia Cultures, Núvol Digital, Platea Magazine i Revista Musical Catalana, entre d'altres. És crític i col·laborador a la revista Ópera Actual.
Propers Esdeveniments