CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui
Presentació de la 29ª edició de la Schubertíada
Dimecres, 19 Maig 13:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va celebrar el Dinar-Col·loqui «Presentació de la 29ª edició de la Schubertíada» amb Jordi Roch, Víctor Medem i Toni Colomer.

La Schubertiada, un festival únic a Espanya
 
"Treballem per a una immensa minoria”, diu Jordi Roch, fundador de la Schubertiada, un festival amb forta personalitat que està a punt de celebrar 30 anys. La *Schubertiada se centra en la cançó poètica i en la música de cambra. És considerat en el circuit internacional com el festival més important de lied al sud d'Europa. El seu major actiu és el descobriment del talent jove i presentar debuts de nombrosos artistes que més tard es converteixen en estrelles. No per atzar ha presentat els recitals debut a Espanya de Jonas Kaufmann, Matthias Goerne, Christian Gerhaher, Lise Davidsen, Andrè Schuen, Katharina Konradi, Sarah Connolly, Fatma Said o Khatia Buniatishvili entre molts altres. Una altra de les seves característiques és el diàleg que s'estableix entre patrimoni arquitectònic i la música celebrant els seus concerts en espais emblemàtics. 

L'acte comptà amb la presència de ​Jordi Roch i Victor Medem, fundador i director, respectivament, de la Schubertíada, així com amb Antoni Colomer, gestor cultural, crític i divulgador musical.
Propers Esdeveniments