CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui
Palau de la Música: el repte de programar i mantenir la il·lusió del públic
Dimarts, 25 Maig 13:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va presentar el Dinar-Col·loqui «El repte de programar i mantenir la il·lusió del públic», en que es presentarà la temporada 2021/2022 del Palau amb Mariona Carulla, Joan Oller i Mercedes Conde Pons.

Celebrem la vida


Les vivències del darrer any han posat de manifest com n’és, d’important, salvaguardar la cultura com a bé essencial per contribuir a la bona salut interior de les persones. Per això enguany volem celebrar més que mai la vida, a través de la música. Celebrem la música, celebrem concerts i fem que cada concert sigui una celebració, de la mateixa manera com ho ha estat la temporada passada en què músics i públic han viscut l’experiència de la música en viu com un ritual, una teràpia de guariment anímic en un context global advers. I com que els darrers temps hem confirmat que la música ens omple de vida, el Palau vol seguir omplint la vida de les persones de música.

La presentació la van realitzar Mariona Carulla, presidenta del Palau de la Música, Joan Oller, director general i Mercedes Conde Pons, directora artística adjunta.
Propers Esdeveniments