CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui amb Mª Eugenia Gay
L'Advocacia com a garant del dret de defensa
Dimecres, 12 Maig 13:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu i la Penya Sant Raimón van celebrar conjuntament el Dinar-Col·loqui «L'Advocacia com a garant del dret de defensa» amb l'advocada Mª Eugenia Gay.

El dret de defensa constitueix la columna vertebral d'un Estat social i democràtic de Dret. L'advocacia com a garant dels drets i llibertats de la ciudadania, ha de vetllar per un exercici lliure, independent, amb vocació i respectuós.

Mª Eugènia Gay ha estat Degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (2017 -2021) i Presidenta del Consell de l'Advocacia Catalana(2020-2021). Actualment és Vicepresidenta del Consell General de l'Advocacia Espanyola (CGAE), Presidenta del Capítol Espanyol de la World Jurist Association (WJA), Presidenta de l'Associació intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, Presidenta de la Comissió de Mediació de la Fédération Barreaux de Europe (FBE) i Directora Collective Members de la Unió Internacional d'Advocats (UIA). També ha estat Professora de Dret Processal Civil EPJ, Vicepresidenta de la Secció Dret Civil ICAB, Membre de la Comissió Jurídica de Foment del Treball Nacional i Fundadora de la Women Business & Justice.
Propers Esdeveniments