CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui amb Josep Acebillo
Barcelona es mereix un urbanisme
Dimarts, 29 Juny 13:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va celebrar el Dinar-Col·loqui «Barcelona es mereix un urbanisme» amb el reconegut arquitecte Josep Acebillo, moderat pel periodista Llàtzer Moix.
 
La crisi sistèmica actual, agreujada per la pandèmia, ens situa enfront de la recuperació i desafiaments que ja existien, però que ara són ineludibles. El model d'urbanisme que s'apliqui serà essencial, però sempre que estigui a l'altura de les circumstàncies i de l'exigent ciutadania de Barcelona.
 
Josep Acebillo, és arquitecte-urbanista. Durant mes de 25 anys (1980-2006) va tenir responsabilitats en la transformació urbanística de Barcelona, com a Director de Projectes Urbans, Director Tècnic del hòlding Olímpic, CEO de l'Agència Barcelona Regional i Arquitecte-Cap de la ciutat, un període en què l'urbanisme de Barcelona va rebre els majors honors i reconeixements internacionals. Després de la seva activitat com a arquitecte-urbanista municipal i Professor Associat a l'ETSAB, va ser Catedràtic i Degà de l'Acadèmia d'Arquitectura de la Universitat de Lugano (Suïssa), Visiting Professor a les universitats de Yale, GSD-Harvard, NUS-Singapur, Roma 3 i Tongji-Sanghai i actualment a la UPF de Barcelona.
 
Llàtzer Moix és subdirector, editorialista i crític d'arquitectura de La Vanguardia. Autor, entre altres llibres, de La ciudad de los arquitectosArquitectura milagrosa o Queríamos un Calatrava.


Foto: Ana Jiménez / La Vanguardia
Propers Esdeveniments