CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Conferència amb Carlos Calderón
Lucia di Lammermoor
Dimarts, 13 Juliol 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comisió de Música del Cercle del Liceu va oferir la conferència prèvia a l'òpera «Lucia di Lammermoor» de Gaetano Donizetti, impartida per Carlos Calderón, Dr. en Humanitats, músic i historiador.
 
Lucia di Lammermoor representa el model femení del Romanticisme que transita entre la fragilitat i la ingravidesa. Una protagonista fràgil com el vidre, un sacerdot sever, un germà maquinador, un promès secret desgraciat, un nuvi assassinat per la núvia el dia del casament... unes noces de sang. Un amor maleït entre Lucia i Edgardo, en què els amants són descendents de dues famílies enemistades.
 
Carlos Calderón és conferenciant actiu en diverses institucions culturals catalanes. Des de la seva arribada a Barcelona el 2003, s'ha incorporat a la vida cultural i musical de la ciutat distingint-se pel les seves investigacions rigoroses, les seves amenes conferències i la preparació de presentacions audiovisuals molt suggeridores. Es va formar com a Arquitecte a Veneçuela i va realitzar simultàniament els seus estudis complets en Música. Va realitzar estudis superiors en Lògica i Filosofia de la Ciència i té un màster en Història de les Ciències per la Universitat de Barcelona. L'any 2013 es va doctorar en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, orientant les seves recerques cap a l'estudi de la Música, l'Art i la Ciència en el marc d'una Història de la Cultura.
Propers Esdeveniments