CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
«El amor y la muerte» (2ª projecció)
Documental sobre Enric Granados
Dilluns, 05 Juliol 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


Després de l'èxit de la primera projecció, que va despertar gran interès entre els socis, la Comissió de Música del Cercle del Liceu va oferir una segona oportunitat per a veure el documental «El amor y la muerte» sobre la vida d'Enric Granados, signat per la directora Arantxa Aguirre.

«El amor y la muerte» recrea la història apassionant i tempestuosa del compositor Enric Granados a la Barcelona de finals del segle XIX i principis del XX, els seus viatges a Madrid, París i Nova York, la lluita per la vida i els primers triomfs... El relat es barreja amb noves versions de les seves obres mestres a càrrec d'intèrprets de la talla de Rosa Torres-Pardo, Evgeny Kissin, Cañizares, Arcàngel, Rocío Márquez, Carlos Álvarez o Nancy Fabiola Herrera, entre d'altres.

Arantxa Aguirre és doctora en Filologia Hispànica i ha desenvolupat una llarga carrera professional vinculada al món del cinema, formant part de l'equip de directors com Mario Camus, Pedro Almodóvar, Carlos Saura o Luis García Berlanga, entre d'altres. Ha participat en nombrosos festivals internacionals, sent premiada a Documenta Madrid i al WOW Film Festival per American swan in Paris. El seu últim llargmetratge, Dancing Beethoven, va ser nominat als Premis Goya.
Propers Esdeveniments