CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Conferència amb Tatiana Kourochkina i Miquel Molina
Art i ciència: una oportunitat per a Barcelona
Dimecres, 06 Juliol 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la conferència «Art i ciència: una oportunitat per a Barcelona» amb Tatiana Kourochkina, presidenta de la Fundació Quo Artis i Miquel Molina, director adjunt de La Vanguardia.
 
Barcelona es troba en un moment d'ebullició pel que fa al desenvolupament de nous projectes de caràcter artístic i científic. Durant el dinar, explorarem el valor afegit que totes dues disciplines poden aportar a la ciutat.
 
Tatiana
Kourochkina, co-fundadora i directora de la Fundació d'Art i Ciència Quo Artis, és llicenciada en Història per la Universitat estatal de ciències humanístiques de Moscou i es va especialitzar en art contemporani al Sotheby's Art Institute de Londres. 
 
Miquel Molina és Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). L'any 2007 va entrar a la redacció de La Vanguardia, de la qual avui és Director Adjunt i on des de 2002 publica setmanalment una columna d'opinió a la secció de Tendències. 
RESERVES  |  933 187 925  |  reservas@circulodelliceo.es

SOPAR OPCIONAL
● Opció 1: Sopar amb el ponent amb menú tancat compost d'entrant, principal, postres i celler. Socis: 40€ - No socis: 45€
● Opció 2: Sopar en taula independent, a la carta.


És imprescindible reservar. En cas de no poder assistir, preguem que cancel·lin la reserva amb un mínim de 24h d'antelació. Aquest esdeveniment pot ser ajornat o modificat.
Propers Esdeveniments