CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Presentació del llibre
«En busca de la irrealidad» de José María Asencio
Dijous, 30 Septembre 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va celebrar la presentació del llibre «En busca de la irrealidad» de José María Asencio Gallego, Doctor en Dret, jutge i escriptor.

El llibre narra la història del Manuel, un jove escriptor que resideix al Raval de Barcelona. Una nit, després d'un passeig qualsevol, la mera casualitat provoca l'inici d'un canvi en les seves més profundes conviccions. A partir d'aquest moment, comença un procés que el trasllada constantment del somni a la realitat, sent a vegades incapaç de diferenciar en quin estat es troba. Coincideix amb diversos personatges de la més variada índole i viu situacions, a vegades provocades per ell mateix, que el porten a reflexionar sobre el sentit de l'existència i el perquè de l'esdevenir de la societat contemporània.

José María Asencio Gallego és Doctor en Dret per la Universitat de Salamanca. Professor de Dret i Criminologia de les Universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona i Abat Oliba CEU. Va iniciar la seva carrera judicial l'any 2013 i ha exercit com a jutge a les ciutats de Salamanca, Torrevieja, Mollet del Vallès i Barcelona, on actualment resideix. És autor de diverses monografies i articles jurídics, ponent en congressos nacionals i internacionals. En busca de la irrealidad és la seva primera novel·la.
Propers Esdeveniments