CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui amb Ainhoa Grandes
MACBA: Next Generation
Dijous, 07 Octubre 13:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu va convocar el Dinar-Col·loqui «MACBA: Next Generation» amb Ainhoa Grandes, presidenta de la Fundació MACBA.

Enguany el MACBA inicia una profunda transformació. D'una banda, l'ampliació del museu està ja en marxa, un ambiciós projecte liderat pels estudis d'arquitectura Harquitectes i Christ&Gantenbein, que culminarà el 2023 i significa un nou impuls per al museu, el barri del Raval i Barcelona. Així mateix, el recent nomenament de la nova direcció establirà unes noves línies discursives i relacions entre el museu i la ciutat. És un moment il·lusionant per a debatre sobre les polítiques culturals de Barcelona, la nostra posició en el context cultural i artístic internacional i la col·laboració públic privada tan important en aquests temps.

Ainhoa Grandes és llicenciada en Direcció i Administració d'Empreses per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), i està especialitzada en gestió cultural i mecenatge per l'escola de negocis ESADE i la New York University. Va treballar durant 5 anys a l'empresa de subhastes Sotheby's abans d'incorporar-se a la Fundació MACBA l'any 1999. És professora convidada i participa anualment en el Màster de Gestió Cultural de la Universitat Carlos III de Madrid i, a més, imparteix conferències sobre mecenatge i patrocini cultural en altres institucions. Actualment és membre del Consell General i la Comissió Delegada del MACBA i presidenta de la Fundació MACBA.
Propers Esdeveniments