CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Visita a Jorquera Pianos
Els secrets de l'instrument: el piano
Dilluns, 18 Octubre 17:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió del Música del Cercle del Liceu va presentar el nou cicle d'activitats «Els secrets de l'instrument», que permet als socis ampliar el seu coneixement sobre diferents instruments, de la mà de reconeguts professionals i artistes.
 
Aquesta primera sessió va estar dedicada al piano, amb una visita al taller de Jorquera Pianos de la mà de Carles Horváth Ysàs, director tècnic de la marca.
 
Fundada l’any 1853 per Ginés Jorquera, l'empresa segueix en mans de la família, que ja va per la cinquena generació. Són col·laboradors habituals de festivals i institucions, com el Festival Internacional de Música de Cadaqués, el Festival Internacional Torroella de Montgrí, la Mostra Catalana de Música Contemporània, i concursos com el Tenor Viñas, Concurs Maria Canals o el Concurs Internacional de piano Enric Granados, avalat per Alícia de Larrocha, entre altres.
 
Carles Horváth Ysàs treballa a Jorquera Pianos des de 1992 i ocupa el lloc de director tècnic des de 1999. És el responsable de la majoria de les afinacions de concerts, la qual cosa li ha permès col·laborar amb artistes, festivals, auditoris, teatres, conservatoris i altres entitats nacionals i internacionals de primer nivell.
 
L'esdeveniment comptà amb la participació d'Albert Guinovart, reconegut pianista i col·laborador habitual del Cercle del Liceu, que va realitzar algunes demostracions.
Propers Esdeveniments