CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Conferència i recital amb Juan de la Rubia
Els secrets de l'instument: l'orgue
Dissabte, 20 Novembre 18:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu es complau a convocar-los a la segona sessió del cicle «Els secrets de l'instrument». Després de la visita al taller de Jorquera Pianos, en aquesta ocasió descobrirem l'orgue de la cripta de la Sagrada Família, de la mà de Juan de la Rubia.

L'acte va ser tot un èxit de convocatòria, amb prop de 100 assistents i el lliurament d'una aportació del Cercle del Liceu a la Cripta de la Sagrada Família que es va reconèixer amb un certificat d'apadrinament per la participació en la campanya  de mecenatge.
 
Gràcies a una donació de la Congregació de Religioses del Sagrat Cor de Jesús, la Cripta de la Sagrada Família té l'oportunitat de gaudir d'un orgue romàntic obra d'un dels millors constructors de la història, un Cavaillé-Coll de 1896. Aquest orgue de referència i únic a Catalunya encaixa de manera providencial en una de les capelles de la Cripta i és perfecte per a dur a terme l'acompanyament musical de la litúrgia i per a la realització de concerts.
 
La Cripta no disposa d'orgue des de principis de la Guerra Civil, fet que desmereix els cants i la litúrgia. Un espai tan emblemàtic i amb una vida parroquial tan intensa mereix un orgue de primer nivell que permeti gaudir d'una experiència musical més profunda en totes les celebracions.
 
Juan de la Rubia, organista titular de la Sagrada Família, manté una intensa activitat concertística que en els últims anys l’ha portat a més de vint països i a escenaris com l'Auditori Nacional de Música de Madrid, el Palau de la Música Catalana, la Konzerthaus de Berlín, la Gewandhaus de Leipzig, les catedrals de Colònia i Westminster (Londres), la Maison de Radio France (París) i el teatre Mariinsky i la Philharmonia de Sant Petersburg.
 
Deixi la seva petjada al cor de la Sagrada Família

 
La parròquia de la Sagrada Família ha iniciat una campanya de mecenatge per a sufragar els treballs de restauració i trasllat de l'orgue, per la qual cosa part de l'import que els socis abonin per a assistir a aquest esdeveniment serà donat a la Parròquia de la Sagrada Família. Animem als socis que així ho desitgin a compartir la seva generositat a través d'una donació. Podeu obtenir més informació sobre les modalitats i els beneficis fiscals fent clic aquí.
Propers Esdeveniments