CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Ã’peres en directe
La Prima della Scala: Macbeth
Dimarts, 07 Decembre 17:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va oferir als socis la retransmissió en directe de l'òpera Macbeth de Giuseppe Verdi, des del Teatro alla Scala de Milà, en la primera funció de la temporada 2021/2022 del mític teatre italià. L'acte comptà amb una introducció a càrrec de la periodista Rosa Massagué.

La Prima della Scala, la nit de l'estrena de la nova temporada de la Scala, ha estat sempre l'esdeveniment més important del món de l'òpera. Els socis del Cercle del Liceu van gaudir de l'esdeveniment gràcies a una retransmissió en directe via satèl·lit, en una magnífica alta definició i amb so envolvent.

Amb Macbeth, el director musical Riccardo Chailly completa la sèrie d'interpretacions de la "trilogia juvenil" de Giuseppe Verdi després de Giovanna d'Arco i Attila. Macbeth va ser posada en escena pel director Davide Livermore, la seva quarta actuació inaugural, amb els escenògrafs de Giò Forma, vestuari de Gianluca Falaschi i un gran elenc: Anna Netrebko com a Lady Macbeth, afirmant la seva relació especial amb La Scala, al costat de Lucca Salsi com a Macbeth, Francesco Meli com a Macduff i Ildar Abdrazakov com a Banco.
Propers Esdeveniments