CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Dinar-Col·loqui amb Paz Velasco de la Fuente
En la ment de l'assassí
Dimecres, 10 Novembre 13:30
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu, en col·laboració amb la penya Sant Raimundo, va celebrar el Dinar-Col·loqui «En la ment de l'assassí» amb Paz Velasco de la Fuente, jurista, criminòloga, escriptora i divulgadora.

Tots nosaltres sota determinades premisses i circumstàncies som capaços de matar, però no tots podríem convertir-nos en assassins. Perquè matar i assassinar, encara que implica arrabassar la vida a una altra persona, no és el mateix. 

Paz Velasco de la Fuente és especialista en personalitat psicopàtica i delictes violents i té un Màster en Grafística, Documentoscopia i Falsedat Documental. És professora a l'Universitat Internacional de València i vicepresidenta de la Societat Espanyola de Criminologia i Ciències Forenses. Col·labora amb mitjans de comunicació com el diari digital El Taquígrafo, o la Cadena Ser. També ha col·laborat amb Netflix en el documental El caso Wanninkhof-Carabantes.

Els asistents a l'esdeveniment, van poder adquirir els llibres 
Homo Criminalis. El crimen a un clic: los nuevos riesgos de la sociedad actual i Criminal-mente: La criminología como ciencia.
Propers Esdeveniments