El Cercle del Liceu va celebrar un nou i innovador esdeveniment, gràcies a l'estreta amistat i col·laboració amb la Família Torelló. Ja que octubre és el mes de la celebració del final de la collita, vem celebrar la verema.
Els socis i els seus acompanyants van gaudir d'una selecció d'espumosos Corpinnat i vins elaborats per Torelló, presentats per un sommelier i acompanyats d'un tast gastronòmic del nostre restaurant, en sis espais diferents del club. Per acabar, vem poder gaudir de música piano bar en directe als salons del Club. 1. Aperitiu clàssic: Xips, olives i conserves del mar Torelló Pàli·lid Brut Rosé 2018 2. Les millors truites de Mantequerías Pirenaicas. Torelló Tradicional Brut Nature 2015 3. Coca de recapti amb anxoves del Cantàbric. Torelló Finca Can Martí Brut 2015-Magnum 4. Saltat de rovellons, rossinyols, ous, botifarra del Perol i xips. Torelló 225 Brut Nature 2016 5. Arròs melós de llamàntol amb ajillo de trompetes de la mort. Torelló Gran Crisalys 2018 6. Degustació de la tradicional coca de Vídua. Torelló Vittios Merlot dulce. |