CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Conferència amb Martín Llade
Simfonies de la vida
Dijous, 13 Gener 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


El Cercle del Liceu vaconvocar la conferència Simfonies de la vida amb Martín Llade, locutor de ràdio i presentador del programa Sinfonía de la mañana a Ràdio Clàssica (RNE).

Simfonies de la vida és una proposta per viatjar a travès de la música clàssica gràcies al plaer d'explicar històries de les vides dels compositors i d'aquestes circumstàncies que els convertien, malgrat el seu geni, en profundament humans. I també un recorregut pel paper de la ràdio en la divulgació musical i cultural.

Martín Llade és llicenciat en Periodisme i Publicitat. El 2007 va ingressar a Ràdio Clàssica d'RNE, on des del 2014 dirigeix i presenta Sinfonía de la mañana, programa pel qual va obtenir el Premi Ondas 2016 a millor presentador o programa de ràdio. Des de 2018 presenta el Concert d'Any Nou de Viena per a TVE. És també autor dels llibres de relats Sinfonias de la mañana vol. 1 i 2 i de la novel·la Lo que nunca sabré de Teresa, recentment publicada.

L'acte va comptar amb la participació de Salvador Campoy, realitzador d'Orquesta de Baile i El Tranvía de Broadway a Radio Clásica (RNE).
Propers Esdeveniments