CAT
La Rambla, 65
933 17 41 70
CAT
Recital amb Natalia Labourdette i Albert Mena
L'univers romàntic de Pauline Viardot
Dimecres, 19 Gener 19:00
*Esdeveniments privats i exclusius per a socis del Cercle del Liceu


La Comissió de Música del Cercle del Liceu va oferir als socis el recital L'univers romàntic de Pauline Viardot amb la soprano Natalia Labourdette i el pianista Albert Mena, que van interpretar obres de Pauline Viardot, Clara Schumann i Franz Liszt. L'acte comptarà amb una introducció a càrrec d'Antoni Colomer.
 
Aquest recital forma part d'una iniciativa per a donar a conèixer l'obra de Pauline Viardot, que va començar el dimecres 12 de gener amb la conferència Pauline Viardot, la fi del silenci impartida per Rosa Massagué.
 
Natalia Labourdette va estudiar a la Universität der Künste de Berlín i ha obtingut nombrosos premis en concursos nacionals i internacionals. Ha treballat amb reconeguts directors musicals i escènics, com Riccardo Frizza o David McVicar, interpretant papers en òperes com Un ballo in maschera, Il Barbiere di Siviglia, Falstaff, Così fan tutte o La Cenerentola. Participa regularment en festivals de lied com el LIFE Victoria Barcelona o la Schubertíada. Ha participat en el projecte de recuperació musical de l'obra en espanyol de Pauline Viardot anomenat L’Andalousie au coeur, al costat de la mezzosoprano Helena Ressurreição i el pianista Francisco Soriano.
 
Albert Mena s'ha format al Conservatori de Xàtiva, el Centre Superior de Música del País Basc i la Universität der Künste de Berlin. Ha participat en diversos festivals com la Quinzena Musical de Sant Sebastià, el Leeds Lieder Festival o el Zeist Lied Festival, i va rebre la beca de la Fundació Richard Wagner de Berlin-Brandenburg el 2020. S'ha format en repertori vocal amb diversos professors i ha rebut masterclasses de reconeguts cantants i pianistes com Malcolm Martineau o Julius Drake.
 
PROGRAMA:

 
Pauline Viardot García
5 Canti popolari toscani 11’
- Serenata Fiorentina
- C’era una volta
- Senar vaig veure meravigliata
- Povera em!
- La innamorata
- Chopin Mazurca Nr. 2 - Aime moi (versió espanyola “Em manes que t'oblidi”) 2’26’’
- Chopin Mazurca Nr. 3 - Plainte d’amour (versió espanyola “De què serveix”) 2’26’’
- Chopin Mazurca Nr. 4 - Coquette ((versió espanyola “L'amor del meu mozuela”) 2’13’’
- Havanera 5’
- Madrid 3’
 
Clara Schumann
- Die Loreley 2’15’’
 
Franz Liszt 6’30’’
- Die Loreley 6’30’’
Tre sonetti di petrarca 19'
- Pastura senar trovo
- Benedetto sia ‘l giorno
- I’ vidi in terra angelici costumi
Propers Esdeveniments